Alvesta

Alvesta

Alvesta är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Täljsten på topp samt i varmhållningsfack.

Det går att ansluta tilluft. 

Andorra Grå

Andorra Grå

Andorra Grå är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Täljsten på topp. Det går att ansluta tilluft. Den har bra fungerande konvektion och sprider värmen i bostaden väl.

Falun

Falun

Falun är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är förberedd för tilluftsanslutning. Den har en väl fungerande konvektion och sprider värmen i bostaden väl.

Kalmar Rostfri

Kalmar Rostfri

Kalmar Rostfri är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av rosfri stålplåt i högsta kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Den har bra fungerande konvektion och sprider värmen i bostaden väl.

KE 3010 Vedfack Grå

KE 3010 Vedfack Grå

KE 3010 Vedfack Grå är en modern braskamin med ett stort tilltalande frontglas samt två sidoglas för optimal insyn till lågorna.

KE 3020 Svart Med Pelare

KE 3020 Svart Med Pelare

KE 3020 Svart Med Pelare är en modern braskamin med ett stort tilltalande frontglas samt två sidoglas för optimal insyn till lågorna.

KE 3040

KE 3040

KE 3040 är en modern braskamin med ett stort tilltalande frontglas samt två sidoglas för optimal insyn till lågorna.

KE 3050 Grå

KE 3050 Grå

KE 3050 Grå är en modern braskamin med ett stort tilltalande frontglas samt två sidoglas för optimal insyn till lågorna.

Borgholm Cappucino

Borgholm Cappucino

Borgholm Cappucino är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Beklädnad av exklusiv keramik.

Borgholm Vit

Borgholm Vit

Borgholm Vit är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Beklädnad av exklusiv keramik. 

Göteborg

Göteborg

Göteborg är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Beklädnad av massiv polerad täljsten. Förbränningskammarens delar är utbytbara. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden

Hörby J

Hörby J

Hörby J är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Förbränningskammarens delar är utbytbara. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden.

Sigtuna

Sigtuna

Sigtuna är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är omramad av massiv finsk täljsten i yppersta kvalité. Kaminen har ca 230 kg täljsten, vilket gör att den ger lång eftervärme.

Gotland

Gotland

Gotland är en vedeldad braskamin av gjutjärn med ett yttre hölje av lackerad stålplåt och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Utrustad med asklåda, roster, kokplatta av gjutjärn, samt luftspolat glas.

Läckö

Läckö

Läckö är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden.

Visingsö Svart

Visingsö Svart

Visingsö Svart är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kokplatta av gjutjärn samt luftspolat glas. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden

Visingsö Rostfri

Visingsö Rostfri

Visingsö Rostfri är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av rostfri plåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kokplatta av gjutjärn samt luftspolat glas. Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden